zondag 1 augustus 2010

Musjes zo.....schattig!!!!!


Musjes in mijn tuin ik kan er uren naar kijken.....jullie ook???????

Lieve groetjes en.......leuk dat je even kijkt!!!

12 opmerkingen:

Sanneke Panneke zei

Jazeker, ik kan er ook uren naar kijken. Als ik s'morgens naar onze beestenboel loop, dan komen van alle kanten, musjes, merels, tortelduifjes, die dan al afwachtend op de omheining gaan zitten, wachtend op het voer.
Ik heb me nog niet omgedraaid, of alles zit al bij de beesten. En het leuke is, ze mogen het ook. Komt er bv een kraai of ekster, dan vliegt de haan, en gans er meteen op af, of ze willen zeggen, weg jullie dit is van ons, maar deze die mogen gewoon gezellig mee eten.
Zo lief.
Lieve groet Monique

Ageeth zei

Ow Fia wat geweldig !!
Liefs Ageeth

Anneke (An) Wijers zei

Oh wat leuk!
Lief filmpje!!!

Tineke zei

Wat lief. Hier helaas helemaal geen musjes meer. Heb ik al jaren niet meer gezien in deze omgeving. Zonde hoor.

marja zei

zo schattig!! wat is de natuur toch mooi he!

Petra zei

Leuk zo'n filmpje. Hier hebben we ook zoveel vogeltjes, mussen, merels, koolmeesjes, spreeuwen, helaas ook duiven maarja dat zijn ook dieren he! En 's-morgens zit er een mereltje al te wachten op de tuintafel en naar binnen te kijken ;-))

Dilly zei

Fia dit is helemaal geweldig. In mijn tuin heb ik ook zoveel musjes. Als ze eten en ergens van schrikken hoor je gewoon WROEMM. Het blijft een prachtig schouwspel, ook zoals deze kleintjes kunnen vechten!

Ria zei

Wat een genot om naar te kijken hè ? En zo leuk gefilmd ! Een mens heeft soms zo weinig nodig om gelukkig te zijn en is vaak zo dichtbij huis! Bij ons was het ook één groot feest zondagmiddag in de tuin, want het gras was weer ingezaaid, je bent dan niet bij machtte om al die verschillende vogels te verjagen, dan later maar weer een beetje zaad erbij strooien !

Laten we zoveel mogelijk genieten van de kleine dingen !!

Veel liefs van je vriendin

Jola zei

Oh schattig!
Zo leuk om te zien! Wij hebben er hier geen eentje!Ik heb het idee dat ze alleen nog maar in de ' stad ' te vinden zijn.

Elly-My Everyday Things zei

Overal om me heen hoor ik dat je steeds minder musjes ziet. Bij jou is dit dus duidelijk niet het geval (hier gelukkig ook niet hoor!)! Wat zijn ze schattig hè! Leuk filmpje!

Patricia zei

Hoi schoonMams,

Niet te geloven dat het in hartje centrum Zeist ligt deze oase van rust,
Groeten zoonlief hier naast mij achter de pc en schoondochter xxxx

Marijke van Ooijen zei

Hay lieve Fia,

Meis lekker effies op je blog rondneuzelen..heerlijk om weer eens op bezoek te komen...

En ja naar musjes kan ik uren kijken..leuk filmpje, dat is echt genieten.

Ik wil je ook nog even bedanken voor je lieve krabbeltje op mijn blog, en voor de superleuke tip...dat ga ik zeker doen...

Liefs en goeds,
Marijke