maandag 26 juli 2010

Wat kiekjes van mijn tuin

Zomaar wat plaatjes geschoten van verschillende plekjes in mijn tuin.
Ik hou van een beetje rommelige tuin.........niet al te netjes want dat past niet bij ons huis uit 1903 we wonen midden in het oude centrum van Zeist en het is hier heerlijk vertoeven en....ook lekker rustig ook al verwacht je dat niet in het centrum.
De kabouters zijn stokoud ooit eens gekregen van een oud baasje hier verderop in de straat hij had ze bij het grof vuil gezet ohhhh...ik dacht die zijn van mij!!!!
Ook de Hortensia's zijn heel oud ze moeten nodig gesnoeid worden maar ik vind ze zo prima zo, de pompoenen beginnen aardig te groeien een kleine turkse musts zit er al aan te komen het zal herfst zijn eerdat ik ze er af mag halen maar....eerst nog genieten van de zomer.
De druiven worden al groot en de merels kunnen niet wachten tot ze rijp zijn die zijn er dol op.

Ik geniet van mijn tuin en hoop jullie ook??

Zomerse groetjes,

Fia

5 opmerkingen:

marja zei

nogmaals: ook ik geniet van je tuin en de mooie plaatjes die je er schiet! leuk ook dat je er zoveel herinneringen bij hebt!

Jola zei

Hele gezellige bostuin, en dat zomaar midden in Zeist!

Petra zei

Ik geniet hier zeker van, prachtige foto's en zo leuk dat vogelkooitje; helemaal mijn smaak zo'n tuin. Ik ben hier ook aardig op weg maar aan een kant moet het gras er nog uit en dan wil ik ook zoiets creeren bij de schommelbank maar ooooooooooo hoe ga ik dat aanpakken ;-)))

xxx

Petra

marian zei

Rommelig? Jouw tuin? Ik vind het een plaatje! Zo'n tuin wil ik ook wel! Proficiat!

JitsKe zei

Alles is al gezegd tis een pláátje je tuin, het kan mij niet rommelig genoeg zijn!Schitterend hoor.