zaterdag 16 augustus 2014De tuin is op zijn mooist met de Dahlia's en de Zonnebloemen toch kan je merken dat de beginnende herfst er aan komt....de hortensia's gaan al verdrogen en de planten hebben een klap gehad van de regenbuien...Ik hoop dat we nog kunnen genieten van het laatste stukje van de zomer heerlijk bij de vijver met een haakwerkje en een kopje koffie....alhoewel de avonden al best frisjes worden...

tot de volgende keer..
liefs Fia

10 opmerkingen:

Ger zei

Ook al zitten we wat het weer betreft even in een dipje na de warme zomerse weken, toch staan er nog mooie bloemen in bloei in jou tuin en van je dahlia's kan je nog veel plezier hebben tot in de late herfst.
Ik was dit jaar vergeten mijn dahlia knollen te zetten maar zal ze vorstvrij opbergen in de hoop dat ze volgend jaar nog goed zijn.

Fijn weekeind en lieve groet,
Ger

Bonjade zei

Ja de herfst is echt in aantocht...
Ook mooi...maar idd geniet net als jou nog even van een paar zomerse dagen......

Prachtige dahlia's.

Fijne zondag

LIefs

It's me zei

Ja je merkt het aan alles...!..zo jammer...maar het is niet anders ...vind de herfst ook altijd erg mooi hoor..!...liefs fijne zondag...!...x!

vrouw Hommel zei

Ik vind die veranderingen in de natuur ook altijd wel weer mooi om te zien en ik ben dol op dahlia's in alle kleuren

Kom Achterom zei

Hier was het vandaag best wel lekker overdag lekker windje maar in het hoekje van de tuin nog prima buiten zitten! tot vanmiddag daarna kwam de regen en een kille avond hier ach het heeft ook wel weer wat toch ik heb de pompoenen en kaarsjes weer naar binnen gehaald. Morgen hazelnoten zoeken want die zag ik ook al weer liggen wat gaat het toch snel!
fijne avond
Yolanda

lien zei

Ik hoop ook dat we nog een mooie nazomer krijgen Fia! Mooie foto's. Nu nog even wat zon :) Liefst Carolien

Marbada zei

ja hoor de herfst is idd in aantocht, ik merkte het een paar weken geleden al. De spinnenwebben overal, de auto helemaal nat vd condens 's morgens... maar ja we mogen niet klagen toch? Het is al mooi sinds maart ofzo. En ondanks de storm en regenbuien heeft de herfst ook wel weer wat. Ik zou geen seizoen kunnen kiezen als het er maar 1 mocht zijn.......

huis tjokvol zei

ja echt niet leuk,ik wil voor altijd zomer,ik haat de winter,bbrrr.

O meu pensamento viaja zei

Olá, Fia!
Muito obrigada pelo seu comentário.
Gostei muito do seu blog.
Fico seguidora.
Beijo
Nina

Marbada zei

Hoi Fia, mail me je adres even voor de akelei zaadjes
marbada64@hotmail.com