zondag 5 januari 2014

Haakwerkjes...

Was al een tijd je geleden begonnen aan deze hoesjes voor bijv. een jampotdekseltje...ik kreeg een opdrachtje om er 10 te maken...was zo leuk om te doen allemaal verschillende kleurtjes lekker vrolijk...het labeltje heeft mijn vriendin gemaakt met mijn naam er op....lief toch..
Nu deze klaar zijn wil ik nog wel doorgaan heb de smaak te pakken....je kan het zo weer oppakken nu even bedenken wat het volgende gaat worden denk een lekkere warme omslagdoek....tenslotte moet de winter nog komen...

liefs Fia en een fijne week..

8 opmerkingen:

het lieveheersbeestje zei

wat een leuk ideetje! Je zou zo ook pannenlappen kunnen haken, of kussentjes of placemats...hmmm, ik ben ook dol op haken, dan zie je overal mogelijkheden in.
Leuke blog heb je hoor, ik ga je vaker lezen,

Groetjes!

mijn simpel ✄ haakjes zei

leuke ideeen

lien zei

Wat een vrolijke omslagdoekjes!! Mooi gemaakt. Liefs Carolien

Happyezz zei

Ha Fia, wat ontzettend leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog! Ik ga jou met plezier volgen! Vind deze sjam hoesjes zooo leuk.... ik heb ze in mn hoofd opgeslagen om ze ook eens te maken! Liefs Willemijn

Sarina zei

Hallo Fia,
Wat een leuke dekseltjes heb je gemaakt.
Heel fijn weekend, groetjes,
Sarina

* Daniëlle * zei

Wat een kleurrijke werkjes Fia, ziet er gezellig uit!

idémakeriet zei

Wat een lievertjes Fia!!
Heel erg leuk gemaakt en gezellig met al die kleurtjes.
Leuk dat je even aan mij dacht.
Ik heb al een paar avonden op mijn lijstje staan dat ik zal bloggen maar steeds komt er wat anders tussen door of ik val als een blok in slaap:)
Het gaat nu weer helemaal goed met me, ik ben 4 januari van de laatste katheter verlost die echt een lastpost was voor mij.
Ik kreeg de ene ontsteking na de andere en tenslotte hebben ze besloten om die er maar eerder uit te halen omdat ik er zo´n last van had.
Ons reisje naar NL ging hierdoor ook niet door maar inplaats daarvan zijn mijn schoonouders hier geweest.
Ja al met al heb ik bijna drie maanden rond gelopen met elende met die steen en met mijn ene nier maar nu is alles dus prima en heb ik helemaal geen last meer.
Is ook alles goed met jou? Ik hoop het.
Lieve Fia, ik wens je een fijne avond.
Kus Gerda

Celine zei

Oh hey Fia wat een leukkies! :) Ik heb het haakvirus ( pas ) te pakken. Ben druk aan het granny's haken, super leuk om te doen, enne.. niet te moeilijk. ;) Fijne dag en een lieve groet Celine