maandag 5 augustus 2013

Uit mijn tuin..

Af en toe plaats ik wat er zoal in mijn tuin staat....knutselen staat op een laag pitje maar buiten zitten zonder iets te doen is niks voor mij dus ben ik aan de haak geslagen....een heerlijke ontspanning...
De Dahlia's zijn uiteraard van mijn broer die doen het goed hier....ik koester ze...als je klikt op de foto's zijn ze zo prachtig om te zien..

Mooie zomerse dag is het....genieten maar...

4 opmerkingen:

Kom Achterom zei

Ze zijn prachtig vooral de eerste zo mooi van kleur!
fijne dag
Yolanda

Ger zei

Hoi Fia,

Moest wel even gniffelen toen ik las dat je aan de haak geslagen bent....tja ligt er aan door wie,kan idd heel ontspannend werken;-)

Maar toen ik even verder las en foto's keek werd mij het een en ander duidelijk☺☺

Prachtige kleurtjes zowel van haakwerk als van dahlia's.

Ik vind het ook altijd een prachtige boerenbloem die het mooiste tot haar recht komt in glazen bolvaas,ik mis elke zomer nog mijn gang naar de dahlia tuin bij de kerk hier vlakbij, waar ik ff bij de mannen die daar hun bloemen kweekten 'n boeket ging kopen,sommige wilden het geld niet aannemen,maar dat wilde ik niet en stopte het in hun hand met de woorden;voor niks gaat de zon op,hier koop er 'n lekkere pint of borrel van.
Helaas moest de tuin weg toen de kerk een andere bestemming kreeg,blijf het een vreemde gang van zaken vinden, want nog altijd na jaren is er met dat stuk grond niks gedaan en staat het onkruid huizen hoog...
Waarom die gepensioneerde hun hobby afpakken en verder niks met stuk grond doen:-((

Fijne dag en zoek een lekker schaduwrijk plekje in je mooie tuin!!
Liefs,GerIt's me zei

Mooi hoor geniet van het heerlijke weer....liefs van mi...x!

vrouw Hommel zei

Sinds een paar jaar ben ik in de "ban" van dahlia's. Ik vind het altijd weer een wonder om te zien wat er uit die knollen komt die je er in de herfst uithaalt. Vooral de bovenste foto van de dahlia vind ik prachtig van kleur maar dat zal jou niet verbazen.
groetjes