zaterdag 13 april 2013Het heeft even geduurd maar ik ben er weer ...ondertussen nog wel wat gemaakt maar er kwam niet veel uit mijn handen ben druk in het winkeltje van juffrouw Stippel erg leuk om te doen..
Dit notitie boekje is van de Action beplakt met papier en daar heb ik een laagje vernis overheen gedaan dan beschadigd het papier niet zo gauw vooral de hoekjes zijn kwetsbaar..
Verder bewerkt met jute, kant enz....hartje is van hout komt ook bij de Action vandaan wat hebben ze daar toch schattige spulletjes..

Dank voor het kijken..
liefs Fia

En al mijn nieuwe volgers....van harte welkom...

5 opmerkingen:

idémakeriet zei

Lieve Fia, wat is je boekje weer een schatje geworden.
Zooooooo lief.
Ja....doe mij hier ook even zo´n Action:)
Doe het rustig aan lieverd en denk ook aan jezelf.
Sterkte met alles.
Liefs gerda

Anoniem zei

Had op Fb al een berichtje achtergelaten over dit mooie boekje :)
Weet je dat Action op FB ook een pagina heeft ?

scrappy jen d zei

Dag Lia,
Wat een ontzettend leuk boekje is het geworden! Ja...bij de Action hebben ze hele leuke dingen!
Mag er ook graag spullen weg halen voor het knustelen! Fijne zondag, groetjes, Jen.

Celine zei

Lieve Fia, wat heb je dat toch mooi gemaakt weer! Ik heb al een tijdje niet rond gesnuffeld, dus ik heb veel van jou berichtjes ook gemist.. helaas. Ik wil je nog veel sterkte wensen met het verlies van je lieve poes. Toch een deel van je gezin he.. Fijne avond en lieve groet Celine

Linda zei

Hallo lieve Fia, Wat heb je dit mooi gemaakt zeg! Heel leuk om zo een boekje te bekleden en ooooh wat is het toch een uitvinding die action! Ben er ook soms niet weg te slaaaan! Zoveel leuks om te pimpen en zoveel leuke hebbedingen, tis gewoon niet goed voor me ;-)) Liefs, Linda.