zondag 24 januari 2010

Van alles en nog wat....Zondags loop ik altijd te tuttelen heb mijn lintjes op houten wasknijpers gebonden in een pot gedaan en voila opgeruimd staat netjes en....erg handig.
Serretafeltje een metamorfose gegeven skimmia uit de tuin als je goed kijkt zie je de sneeuw er op liggen de blauwe druifjes zijn mijn favoriete bolletjes.
De zwart-witte bekers stonden al een tijdje in de kast en kwamen nu mooi van pas wie wat bewaart heeft nog wat ondanks dat mijn dochter wel eens roept Ma je moet eens wat opruimen en weggooien nou....mooi niet dus!
Het belletjes hartje heb ik gisteren in een leuk hebbewinkeltje in Maarn gekocht, en aan de krans gehangen die komt bij de Action vandaan voor maar.....3 euri's!!! Is alweer een tijdje geleden hoor voordat jullie naar de Action racen!
Het beeld op de schoorsteen stond buiten op de tafel toen ik vanmorgen naar buiten liep....lag het op de grond de duiven zijn weer eens bezig geweest, grrrrr!!!
Gelukkig was het nog heel dus maar even naar binnen verplaatst , staat nu veilig en ook best leuk vind ik.

Bedankt voor het kijken en......een berichtje achter laten zou ik erg lief vinden.
Liefs Fia

10 opmerkingen:

Ans zei

Wat heb je toch een gevoel voor romantiek Fia, je hebt smaak, dat mag gezegd worden. Het is bij jou zo sfeervol, ik wou dat ik iets van jou daarvan in me had..... Prachtig!!

blogvanco zei

Wat ziet het er weer knus uit Fia, jij bent daar heel goed in, echt gezellie. Ik zou ook willen dat ik daar wat van mee had ;)

Anneke (An) Wijers zei

Je kunt zo decorateur worden Fia!!!

Marijke van Ooijen zei

Meis wat ziet alles er weer sfeervol uit.
En die witte krans ga ik ook gelijk bij de Action halen hihihi..
Wat hebben ze daar leuke dingetjes voor weinig hé...heerlijk is dat..

Liefs,
Marijke

Ria zei

Hallo meid,

Geweldig gedaan, wat een talent !!!

Jij wordt eerdaags ontdekt, let maar op !

Liefs van je vriendin

Karin zei

Wat knus zeg! En die pot met de lintjes vind ik echt super!

Patricia zei

Hoi Fia,

Die krans is idd heel erg gaaf... maar ik heb hem hier bij de action helemaal niet gezien... waarschijnlijk al uitverkocht ofsow hahaha
Heel erg leuk om daar een hartje met een lintje op te hangen!!

Fijne dag vandaag,

Liefs Patricia

Tineke zei

Wat ziet het er gezellig uit Fia en het geeft al echt een beetje lente gevoel.

Petra zei

Gezellig weer. Leuk die pot met lintjes; ik heb ze in een stenen bloempotje zitten van de action maar deze pot is ook heel leuk. En gaaf he die krans; ben er ook fan van en heb 'm ook ;-))))))) Waar heb je dat hartje vandaan dat er in hangt? Hebbe, hebbe, hebbe....

Dilly zei

Oh Fia wat heb jij toch een enorm gevoel voor sfeer. Machtig meid wat een prachtige decoraties!