woensdag 26 maart 2014

Decoupage

Lang geleden was ik hier helemaal gek op...alles wat ik kon beplakken ging een servet op aflakken en het kon zelfs naar buiten..
Zo kocht ik dit tafeltje bij een kringloop....vond dit servet uit de ouwe doos paste er zo mooi bij...ben ik weer helemaal om het is zo leuk om te doen..
Zoals dit doosje wat al een tijd in een vergeten hoekje stond....eerst met gesso bewerkt zodat je een lichte ondergrond heb....laklaag er over heen en met distress inkt oud gemaakt...
Heb al leuke servetten besteld voor het volgende projectje....

Leuk dat je langs kwam en tot gauw...
liefs Fia

donderdag 20 maart 2014

Farytaile poppetje

Hier word nog steeds hard gewerkt...we willen leuke en verrassende spulletjes hebben voor de markt straks op de Blommenhoeve...eind mei..
Dit lieve poppetje maakt Juffrouw Stippel mijn vriendin waarmee ik op de brocante markt ga staan...ze heeft zoveel leuke ideetjes en ik vul haar aan..een ieder doet zijn eigen ding.
Hier een kleine impressie wat we zoal gemaakt hebben...

liefs Fia en...dank voor het kijken...een reactie vind ik erg leuk...

zaterdag 15 maart 2014

Krukje

Iets oud weer nieuw maken is zo leuk om te doen...een lekker fris kleurtje en een gehaakt dekje er op en je heb een leuk krukje met vrolijke kleurtjes.
Ook erg leuk om te doen....

Fijne dag en liefs Fia
En.....dank voor het kijken...

vrijdag 7 maart 2014

Brocante kussentje

We hadden deze week een workshop meditatie kussen maken ....ik heb er een brocant kussentje van gemaakt..
Je begint met de opvulling van lappen die je niet meer gebruikt...kan van alles zijn bijv een spijkerbroek heb je gelijk een stevige bodem.
Je werkt omhoog hoe groot je hem hebben wil en de bovenste laag gebruik je de kleuren die je leuk vindt.
Dan ga je hem vast maken met band ik heb van alles gebruikt repen kant gescheurde repen stof en wat ook handig is om zo,n grote bol lint te gebruiken die koop je bij de Action in allerlei kleurtjes...je begint aan de onderkant en steeds om de boven en zijkanten heen zodat alle lappen goed vast zitten.
Wil je hem echt gebruiken voor te mediteren zou ik hem groter maken let wel op dat hij stevig genoeg is om op te zitten..

Veel succes en hoop dat als iemand er eentje maakt er een foto van wil plaatsen...

fijn weekend..
liefs Fia

zondag 2 maart 2014

Van alles wat...

Eindelijk even mijn blog updaten...heb het een beetje verwaarloosd..ben druk met van alles aan het maken...ik laat jullie een gedeelte zien...want eind Mei ga ik met Juffrouw Stippel op de buitenfair de Blommenhoeve in Eemnes staan we hebben veel eigengemaakte spulletjes en veel brocante waaronder ook wat kleine meubeltjes en stoelen gemaakt door Juffrouw Stippel...
Echt de moeite waard om een bezoekje te brengen...midden in de weilanden..ze schenken heerlijke koffie met eigengemaakte appeltaart dus.....misschien zie ik jullie daar..

Liefs Fia