zondag 29 april 2012

Vilt.....

Ben weer met iets nieuws begonnen en het is zo leuk om te doen.....heb een naald gekocht en een stuk schuimrubber uit de schuur wat wol er op en prikken maar... Niet zo makkelijk als ik het schrijf hoor eerst overal geneusd hoe zal..... hoe kan en uiteindelijk begonnen.. Jeetje het is echt heel leuk om te doen deze beginsels gaan op een jeans jack nee niet voor mezelf hoor.....voor mijn dochter. Ze liggen er nog los op moet nog even bedenken hoe ik ze er op ga doen. Het lijkt me ook erg leuk om het met water en zeep te doen maar dat komt een volgend keertje....ben al blij dat ik deze techniek kan..
Allemaal een gezellige Koninginnedag....met hopelijk zonneschijn.. Lieve groetjes Fia

zondag 22 april 2012

En....hier is de mijne...

Het was me toch leuk om te doen....er stonden 3 tassen met stofjes allerlei kleurtjes we zijn van twee tot half zes bezig geweest.
Dit is mijn poef je staat er versteld van hoeveel stof er in zit je moet de boel flink bij elkaar trekken met repen stof....dan krijg je dit moois met al de vrolijke kleurtjes.



Mijn vriendin heeft dit stoeltje met repen stof bekleed....lieffie he???


En deze lamp heeft een vrouwtje gemaakt van cassette bandjes met poesieplaatjes plukjes wol en er in kerstlampjes....alles wat er gemaakt word is van recyclebaar materiaal.....wat je normaal in de kliko zou gooien kan je nu naar juffrouw Stippel brengen werkelijk overal weet ze iets moois van te maken..we hebben een hele leuke middag gehad en zeker voor herhaling vatbaar..dit is haar blog http://www.twijgje.nl/juffrouwstippel/Home.html


hart,groetjes Fia

Workshop...

Vanmiddag hebben mijn vriendin en ik een workshop bij juffrouw Stippel die een leuk winkeltje heeft bij mij om de hoek..
Zij maakt alles van recyclebaar materiaal je kan zo gek niet bedenken of ze maakt het....bijv een lamp van lege waxinelichtjes en nog zoveel meer.
Mijn vriendin gaat het stoeltje oppimpen en ik maak de poef....allemaal van stof ik heb er zo'n zin.
Zo komt het er uit te zien.....vrolijk en fleurig..


En dit is een kijkje in haar etalage.....geweldig!!


Fijne dag allemaal..
liefs Fia

dinsdag 10 april 2012

Verlangen naar de zomer..

Pasen achter de rug en nu een druilerige dag.....dat doet me verlangen naar de zomer en de kwetterende musjes.
Inmiddels is het vogelhuisje bijna in elkaar gestort.....en zitten ze nu te kwetteren in de klimhortensia waar de vetbollen in hangen..



Over een poosje zijn ze weer druk met het voeren van hun jonkies....en komen ze heel brutaal naar mijn keukenraam....zo schattig!!


Liefs Fia

zondag 8 april 2012

Eitjes....

Bij Pasen horen eieren met of zonder kleurtje......deze heb ik geverfd en met stickertjes beplakt die worden morgen in de tuin verstopt hopelijk blijft het droog..
Kleinzoon mag ze opzoeken altijd een feest ook de placemats zijn klaar want 7 van die dingen kleuren had hij niet zoveel zin in dus die hebben opa en oma maar verder afgemaakt.....alsof we weer kleuters zijn.

Fijne pasen ....
liefs Fia

donderdag 5 april 2012

Paaskaartjes

Deze mooie kaartjes heb ik mogen ontvangen......de van mij hebben de meiden al gekregen.
Het was super leuk om te maken paaskaartjes ik dacht ohh jeetje hoe doe ik dat....totdat ik die leuke kip tegen kwam dat is toch mijn favoriet!!!!






Wens jullie allemaal hele gezellige paasdagen..
Liefs Fia